Reptéri transzfer Budapest

Autóbusz vagy minibusz transzfer csoportoknak

 

Reptéri minibusz transzfer

Kisebb csoportok, baráti társaságok, céges teamek szállítása a repülőtérre gazdaságosabb lehet bérelt kisbusszal, mint taxikkal vagy saját autókkal.

Ha nagy a család, szintén kevésnek bizonyulhat a taxi. Kisbusz bérlése esetén a csomagok és a gyerekek szállítása is megoldott, sofőrünk leveszi a terhet az Ön válláról.

Indulás előtt senkinek nem kell a forgalomra és a vezetésre, vagy a reptéri parkolásra figyelnie, mindenki teljes mértékben az utazásra hangolódhat!
A kisbuszos transzfer igénybevételével ráadásul az egy főre jutó károsanyag-kibocsátást is csökkentjük, vagyis gazdaságosabban és egyúttal környezettudatosabban utazunk.

Reptéri minibusz transzfer

Autóbuszos transzfer csoportnak

A buszos transzfer szolgáltatás igénybevétele elkerülhetetlen, ha nagyobb csoportot kell eljuttatni a repülőtérre. A külön személyautókkal történő érkezés és a parkolás jelentős bonyodalommal járhat ilyen esetben. Az autóbuszos reptéri transzfer szolgáltatással garantálható, hogy a csoport késedelem nélkül, egyszerre érkezzen, és együtt tudjon becsekkolni a járatra.

Sportcsapatok, zenekarok, gyermekcsoportok esetén a felvételi ponttól (iskola, sportklub, egyéb) vállaljuk a csoport, a kísérők és a csomagok szállítását a reptérre, és érkezéskor vissza a találkozási pontig.

Reptéri transzfer csoportoknak, 49 fős MAN autóbusszal

Reptéri transzfer árak

Csoportok szállítása a repülőtérre szinte mindig előnyösebb bérelt autóbusszal vagy kisbusszal, mint egyesével, egyénileg. Reptéri transzfer szolgáltatásunkhoz kedvező áron foglalhatja le az Ön igényének megfelelő bérelhető buszaink egyikét.

Budapest – Liszt Ferenc Repülőtér

Budapest – Pozsony

Budapest – Bécs / Schwechat

Egyedi megrendelés alapján bármely vidéki városból megoldható a szállítás, kérje árajánlatunkat!

50 fős autóbusz akár már 40eFt-tól!

Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Tanácsok a Repülőtéri Minibusz Transzferhez:

1. Előre Foglalás:

Mindig érdemes előre lefoglalni a buszt, különösen a népszerű utazási időszakokban. Így elkerülhető a kapkodás, és biztosítva van a legjobb ár-érték arányú szolgáltatás a kényelmes utazáshoz.

2. Figyeljünk a méretre:

Válasszuk ki a megfelelő méretű járműve(ke)t a csoportunk vagy családunk számára! Az utazók számán kívül az extra csomagokra is gondolni kell. A gyerekülések, sífelszerelések, hangszerek stb külön helyet, vagy speciális elhelyezést igényelnek így fontos, hogy megfelelően adjuk meg az igényeket.

3. Pontos tervezés:

A repülőtéri minibusz szolgáltatás hiába pontos és megbízható, ha hiba csúszik a tervezésbe. Megrendeléskor mindig kérjük duplán ellenőrizni az időpontokat és járatinformációkat, illetve megadni a járatszámot is hogy biztosan elkerüljük a kellemetlenségeket. Sofőreink így segíteni tudnak a tervezésben, illetve az esetleges változásokat is figyelemmel tudjuk kísérni.

4. Kényelem és Felszereltség:

Tekintsük át a kínált szolgáltatásokat és a autóbusz vagy minibusz felszereltségét. Ha  extra igény merül fel, mint például Wi-Fi, légkondicionálás vagy extra csomagterek – jelezzük ezt előre a jármű kiválasztásánál!

5. Tájékozódás az árakról:

Az árakat mindig a pontos szolgáltatási igény ismeretében és az arra kapott ajánlat tükrében érdemes megvizsgálni. Válasszunk olyan szolgáltatót, amely megfelel a költségvetésnek és az igényeknek!

Válasszon minket következő utazásához!

(+36) 70 601-4463