Reptéri transzfer Budapest

Autóbusz vagy minibusz transzfer csoportoknak

 

Reptéri minibusz transzfer

Kisebb csoportok, baráti társaságok, céges teamek szállítása a repülőtérre gazdaságosabb lehet bérelt kisbusszal, mint taxikkal vagy saját autókkal.

Ha nagy a család, szintén kevésnek bizonyulhat a taxi. Kisbusz bérlése esetén a csomagok és a gyerekek szállítása is megoldott, sofőrünk leveszi a terhet az Ön válláról.

Indulás előtt senkinek nem kell a forgalomra és a vezetésre, vagy a reptéri parkolásra figyelnie, mindenki teljes mértékben az utazásra hangolódhat!
A kisbuszos transzfer igénybevételével ráadásul az egy főre jutó károsanyag-kibocsátást is csökkentjük, vagyis gazdaságosabban és egyúttal környezettudatosabban utazunk.

Otthonától a repülőtérig szállítjuk Önt és útitársait jól felszerelt, kényelmes mikrobuszokkal, képzett sofőrökkel. Nem gyűjtőjárat, csak az Ön csoportja utazik a kellemes, légkondicionált és legmodernebb kényelmi funkciókkal felszerelt minibuszban.

Reptéri minibusz transzfer

Autóbuszos transzfer csoportnak

A buszos transzfer szolgáltatás igénybevétele elkerülhetetlen, ha nagyobb csoportot kell eljuttatni a repülőtérre. A külön személyautókkal történő érkezés és a parkolás jelentős bonyodalommal járhat ilyen esetben. Az autóbuszos reptéri transzfer szolgáltatással garantálható, hogy a csoport késedelem nélkül, egyszerre érkezzen, és együtt tudjon becsekkolni a járatra.

Sportcsapatok, zenekarok, gyermekcsoportok esetén a felvételi ponttól (iskola, sportklub, egyéb) vállaljuk a csoport, a kísérők és a csomagok szállítását a reptérre, és érkezéskor vissza a találkozási pontig.

Légkondicionált, magas kényelmi felszereltségű, és rendszeresen ellenőrzött MAN Lion’s Coach autóbuszainkkal, és profi sofőreinkkel biztonságban tudhatja csoportja minden tagját!

Reptéri transzfer csoportoknak, 49 fős MAN autóbusszal

Reptéri transzfer árak

Csoportok szállítása a repülőtérre szinte mindig előnyösebb bérelt autóbusszal vagy kisbusszal, mint egyesével, egyénileg. Reptéri transzfer szolgáltatásunkhoz kedvező áron foglalhatja le az Ön igényének megfelelő bérelhető buszaink egyikét.

Budapest – Liszt Ferenc Repülőtér

Budapest – Pozsony

Budapest – Bécs / Schwechat

Egyedi megrendelés alapján bármely vidéki városból megoldható a szállítás, kérje árajánlatunkat!

50 fős autóbusz akár már 40eFt-tól!

Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Tanácsok a Repülőtéri Minibusz Transzferhez:

1. Előre Foglalás:

Mindig érdemes előre lefoglalni a buszt, különösen a népszerű utazási időszakokban. Így elkerülhető a kapkodás, és biztosítva van a legjobb ár-érték arányú szolgáltatás a kényelmes utazáshoz.

2. Figyeljünk a méretre:

Válasszuk ki a megfelelő méretű járműve(ke)t a csoportunk vagy családunk számára! Az utazók számán kívül az extra csomagokra is gondolni kell. A gyerekülések, sífelszerelések, hangszerek stb külön helyet, vagy speciális elhelyezést igényelnek így fontos, hogy megfelelően adjuk meg az igényeket.

3. Pontos tervezés:

A repülőtéri minibusz szolgáltatás hiába pontos és megbízható, ha hiba csúszik a tervezésbe. Megrendeléskor mindig kérjük duplán ellenőrizni az időpontokat és járatinformációkat, illetve megadni a járatszámot is hogy biztosan elkerüljük a kellemetlenségeket. Sofőreink így segíteni tudnak a tervezésben, illetve az esetleges változásokat is figyelemmel tudjuk kísérni.

4. Kényelem és Felszereltség:

Tekintsük át a kínált szolgáltatásokat és a autóbusz vagy minibusz felszereltségét. Ha  extra igény merül fel, mint például Wi-Fi, légkondicionálás vagy extra csomagterek – jelezzük ezt előre a jármű kiválasztásánál!

5. Tájékozódás az árakról:

Az árakat mindig a pontos szolgáltatási igény ismeretében és az arra kapott ajánlat tükrében érdemes megvizsgálni. Válasszunk olyan szolgáltatót, amely megfelel a költségvetésnek és az igényeknek!

Válasszon minket következő utazásához!

(+36) 70 601-4463