Buszbérlés külföldre

Autóbusz bérlés, kisbusz bérlés külföldi utakhoz

A buszbérlés külföldre komoly szervezési feladat. Ha csoportunk külföldi útra készül, természetes, hogy a legjobb minőséget, a legbiztonságosabb szolgáltatást keressük. A buszbérlés pedig az egyik kulcstényező a szervezés során.  Több napos út, nagy távolságok esetén kiemelten fontos szempont a biztonság mellett az autóbusz kényelme, és a sofőrök felkészültsége is.

A Bus4U Kft. 49 fős MAN Lions Coach autóbuszokkal, és Mercedes Sprinter minibuszokkal biztosít professzionális személyszállítási szolgáltatást kedvező árakon.

 

Külföldi buszos kirándulás

Útiterv és pihenőidők

Egy külföldi buszos kirándulás esetén első lépés az utazási idők pontos megtervezése. Indulás és érkezés, kiállás helye – ezekre mindenképp szükségünk lesz az árajánlatkéréshez.

Mit kell tudnunk a buszos útiterv összeállításához?

A megállókat, programokat úgy érdemes tervezni, hogy a kötelező pihenőidők beiktatásával is számoljunk. Egy sofőr maximum 4,5 órát vezethet megállás nélkül, egy nap alatt pedig max 9 órát. A pihenőidők minimális ideje 45 perc, de egy csoport esetén ennél hosszabb szünetekre (pl ebédszünet, nevezetesség megtekintése, egyéni program stb) is számítani kell.

Hosszabb, több napos utakra általában 2 sofőrt biztosítunk, akiknek a megfelelő pihenését (min 9 óra), szállását és ellátását (reggeli és vacsora) a megrendelő biztosítja.

Buszaink rendelkeznek a 100km/h maximális sebesség használatához szükséges engedéllyel (autópályán),  hosszú távon azonban átlagosan kb 70-75 km megtehető távolsággal érdemes számolni óránként. Általában 10 óra alatt 700 km megtételével tervezünk.

Ha buszt bérelünk külföldre, ne felejtsünk el tájékozódni az adott országba történő belépés aktuális feltételeiről a Konzuli Szolgálat oldalán, erről minden utasnak saját felelőssége gondoskodni!

Buszbérlés külföldre
Kényelmes autóbuszokkal

Több napos külföldi út esetén felértékelődnek a kényelmi szolgáltatások. A hátradönthető ülések, a lábtartó, az állítható légbefúvás és olvasólámpa, vagy a buszban vásárolható hűtött italok kiemelten fontosak lesznek.

Az autóbuszok tisztasága alapkövetelmény, és a higiéniai szempontokat mi is nagyon komolyan vesszük. Bár autóbuszainkon található toalett, ezek használatát általában mellőzzük, hogy az utazás teljes ideje alatt minden utasunk komfortérzete zavartalan maradhasson.

Az utazás kényelmének fenntartása közös érdekünk, így utasaink együttműködésére is számítunk a buszok tisztaságának, és kiváló állapotának megőrzésében.

Buszbérlés külföldre, 49 fős busz belső

Buszbérlés árak külföldre

Tudjuk, hogy megrendelésnél az ár az egyik legfontosabb szempont. Igyekszünk minden információt megadni, hogy megrendelőink a kért szolgáltatás nyújtásához szükséges feltételekkel tisztában legyenek. A pontos tájékoztatás egyúttal azt is biztosítja, hogy az Ön számára átlátható és egyértelmű legyen a szolgáltatásunk kedvező ár-érték aránya.

Külföldi buszbérlés esetén az alábbi árképzési tényezőket kell figyelembe venni, melyeket ajánlatunk is tartalmazni fog:

  • Autóbusz km díja vagy napidíja
  • Gépkocsivezető(k) napidíja
  • Előre kalkulálható útdíjak
  • Adott országban megtett km utáni adók

Áraink nem tartalmazzák:

  • Parkolási díjak
  • Alagút- és kompíjak
  • Gépkocsivezető szállása és ellátása

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

(+36) 70 601-4463