Buszbérlés osztálykirándulásra

Autóbuszok iskolás csoport részére

 

Iskolai és gyermekcsoportok szállítása

Buszos osztálykirándulás

Osztálykirándulás nehezen képzelhető el buszbérlés nélkül. Akár belföldi, akár külföldi úticélról van szó, a biztonság elsődleges szempont, de az sem mellékes, hogy a gyerekek kényelmesen, és jó hangulatban utazzanak. Az iskolai kirándulások nemcsak egy egyszerű utazást, hanem különleges tanulási és közösségi élményt is jelentenek a diákok számára. A buszút során a diákok távoli helyszínekre jutnak el, miközben kapcsolatokat is építenek egymással, érdekes és tanulságos programokban vesznek részt közösen.

A Bus4U Kft. 49 +1 fős MAN Lions Coach autóbuszokkal, akár több száz fős iskolai rendezvények lebonyolítását is vállalja, kedvező árakon. Buszaink kiváló felszereltsége hosszabb utak esetén is maximális kényelmet nyújt.

 

Osztálykirándulás helyszínek belföldön

A helyszín kiválasztásánál általában döntő tényező, hogy egy vagy több napos programot szervezünk.

Kiindulási állomásunktól függően a legnépszerűbb úticélok között szerepel Budapest és környéke: Szentendre, Visegrád és a Dunakanyar.

Hazánk várai és történelmi helyszínei szintén keresettek: Eger, Esztergom, Gyula vagy Sümeg is sokszor szerepel az útitervek között.

Tavak környékére általában többnapos programokat szerveznek, legyen szó akár a Balatonról, a Fertő-tó vagy a Tisza-tó környékéről. Egy napra azonban kiváló választás lehet Velence, Tata, vagy a Szelidi-tó is.

Egynapos osztálykirándulás

Rövid program esetén ajánlatkéréshez elegendő megadnunk a kiállás pontos helyét és a program útvonalát, valamint a résztvevők számát.

49+1 fős autóbuszaink üléskiosztása max 49 fő utazó, és 1 fő kísérő elhelyezését teszi lehetővé a sofőr melletti első, egyszemélyes ülésen.

A program során sofőreink rutinja és  helyismerete maximálisan segítségükre lesz az egyes helyszínek megközelíthetősége, és parkolási rendje tekintetében.

Osztálykirándulás külföldre,
Több napos osztálykirándulás

Külföldi, vagy több napos program esetén kicsivel több dolgunk lesz a szervezéssel. A hosszabb utakra, vagy külföldre történő buszbérlés tudnivalóiról külön cikkben részletesen is írunk.

Iskolás csoportok esetében van néhány egyedi szabály, például az éjszakai utazás tilalma. Mindenképpen tájékozódjunk részletesen az erre vonatkozó szabályozásról és vegyük figyelembe az abban leírtakat a szervezés során!

Cégünk természetesen mindenben megfelel a busztársaságokra és a sofőrökre vonatkozó speciális előírásoknak. Biztonságos, megbízható szolgáltatásunkat sokéves tapasztalatunk, és elégedett szervezőink igazolják.

 

Osztálykirándulás buszbérlés árak

Tudjuk, hogy osztálykirándulás esetén sem mindegy az ár, az elvárások pedig magasabbak, mint felnőtt csoportok esetén. Melletünk szól, hogy buszaink maximális biztonságot nyújtva, minden műszaki és személyi feltételnek eleget téve, évről évre növekvő számban szállít iskolás csoportokat megrendelőink megelégedésére.
Buszbérlés árak – részletes információk

Áraink tartalmazzák:

  • Autóbusz km díja vagy napidíja
  • Gépkocsivezető(k) napidíja
  • Előre kalkulálható útdíjak
  • Adott országban megtett km utáni adók

Áraink nem tartalmazzák:

  • Parkolási díjak
  • Alagút- és kompíjak
  • Gépkocsivezető szállása és ellátása

Buszos osztálykirándulás
buszbérlés osztálykirándulásra

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

(+36) 70 601-4463