Kisbusz bérlés sofőrrel

Bérelhető mercedes sprinter kisbuszok

 

Kinek ajánljuk a kisbusz bérlést?

Kiscsoportos programok Mercedes minibusszal

Rengeteg helyzet adódhat a munkánk során, vagy privát életünkben, amelyhez szükségessé válhat a kisbusz bérlés. Sportcsapatok és zenekarok helyszínre szállítása, csoportos kirándulás a barátainkkal, céges csapatépítő, reptéri transzfer, vagy akár egy legénybúcsú. Ezek mind olyan alkalmak, amikor nem lehetséges, vagy nem költséghatékony saját személyautókkal bonyolítani az utazást.

 • Sportcsapatok
 • Céges teamek
 • Zenekarok
 • Kiránduló csoportok
 • Klubok, egyesületek

Cégünk új, kiváló állapotú Mercedes Sprinter minibuszokkal és professzionális sofőrökkel dolgozik, ezért évek óta növekszik állandó, és alkalmi megrendelőink száma is.

 

Kisbusz bérlés reptérre

Ha négynél több fő utazik repülővel, már érdemes bérelt buszban gondolkodni a reptéri parkolás helyett. A személyautók parkolásának költségei egy hosszabb nyaralás során bőven meghaladják a csoportos reptéri transzfer árát, nem beszélve a kényelemről.

Kisbusz bérlés esetén ugyanis nem szükséges az időben  történő érkezéssel, a forgalommal, a parkolással és a csomagokkal bajlódnunk. A csapat minden tagja teljes figyelmét az utazás előkészületeire fordíthatja. Nem is gondolnánk, hogy ez sokgyermekes családok és baráti társaságok esetében mekkora terhet vesz le a vállunkról.

 

Kisbusz bérlés külföldre

Csoportos külföldi utazáshoz, nagyobb családi nyaraláshoz is remek döntés, ha kisbuszt bérelünk.

Kirándulócsoport? Városnézés a barátokkal? Céges konferencia, csapatépítés? Mercedes Sprinter kisbuszaink mindegyik célnak megfelelnek, és nagyobb távolságok, hosszabb egybefüggő utazás során is maximális kényelmet nyújtanak.

Külföldi utazás során több részletre kell odafigyelnünk az útvonal tervezése, az egyes országba történő belépés feltételei, vagy az útdíjak kapcsán. Velünk mindez előre tervezhető, az ajánlatkérés során a tudnivalókról részletes információt biztosítunk, hiszen sokéves rutinnal rendelkezünk ezen a téren.

 

Kisbusz bérlés sofőrrel

Kisbuszainkat minden esetben csak sofőrrel adjuk bérbe!

Szolgáltatásunk biztonságát így tudjuk garantálni, hiszen a sofőrök felkészültsége, helyismerete és rutinja elengedhetetlen a programok zökkenőmentes lebonyolításához.

Sofőreink kivétel nélkül tapasztalt, kiváló szakemberek. Munkájukat a szakmai felkészültség mellett legtöbb ügyfelünk segítőkészségük, kiváló kommunikációs készségük, és az utazások során tapasztalt remek hangulat miatt méltatják. Természetesen cégünk rendelkezik a buszos személyszállításhoz szükséges minden engedéllyel, és megfelel az erre vonatkozó hatályos jogszabályoknak is.

Szakmai utazások és rendezvények, konferenciák, elit vagy VIP csoportok szállítása esetén természetesen elegáns megjelenésükkel is hozzájárulnak a szolgáltatás színvonalának biztosításához.

Kisbusz bérlés Mercedes

Kisbusz bérlés árak

19 fős Mercedes Sprinter kisbuszokra kedvező árakat biztosítunk. A pontos díj minden esetben az utazás részleteinek ismeretében kalkulálható.

Áraink tartalmazzák:

 • Kisbusz km díja vagy napidíja
 • Gépkocsivezető(k) napidíja
 • Előre kalkulálható útdíjak
 • Adott országban megtett km utáni adók

Áraink nem tartalmazzák:

 • Parkolási díjak
 • Alagút- és kompíjak
 • Gépkocsivezető szállása és ellátása

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

(+36) 70 601-4463