Buszbérlés esküvőre

Esküvői minibusz bérlés

 

Kisbusz bérlés esküvői rendezvényre

Személyszállítás esküvői helyszínekre

Az esküvői buszbérlés egyre többször merül fel igényként nagyobb létszámú esküvői rendezvények, több távolabbi helyszín, vagy tematikus esküvők során. Legénybúcsú, lánybúcsú szervezésekor is bérelhetünk autóbuszt, vagy VIP kisbuszt, minibuszt. Ezek a kiemelt alkalmak megkívánják, hogy minőségi, biztonságos szolgáltatót válasszunk a személyszállításhoz.

 

Esküvői buszbérlés előnyei

Késik a vőfély? Nem érkeztek meg a koszorúslányok? A násznép és a résztvevők  utazása az esküvői helyszínek között problémás lehet, ha mindenki saját személyautóval érkezik. Ha biztosak akarunk lenni, hogy mindenki időben megérkezik az adott helyszínre, kézenfekvő megoldás a buszbérlés.

Egyes rendezvényhelyszíneken a parkolás sem megoldott: egy belvárosi zsúfolt utcában lévő templomtól, vagy házasságkötő teremtől a lagzi helyszínére problémás lehet az eljutás, időbeli csúszások is előfordulhatnak a parkolási nehézségek miatt.

Nem elhanyagolható tényező, hogy a  buszbérléssel profi sofőr is jár. A teljes násznép felhőtlen szórakozása így biztosított, hiszen senkinek nem kell a vezetés miatt aggódnia.

Kisebb csoportok, baráti társaságok együtt utazhatnak a helyszínre, és akár hajnalban is biztonságosan távozhatnak, amennyiben szállásuk nem a lagzi helyszínén található.

Az esküvőn résztvevő szolgáltatók megfelelő időben történő szállításáról is gondoskodunk: fellépő zenekarok, vendégművészek, szervezők, vendéglátók, vagy  speciális programszolgáltatók utaztatása miatt sem kell aggódni. Cégünk rendszeres partnere az egyik legkedveltebb esküvői rendezvényhelyszínnek is: az Etyeki Kúria akár 200 főig tökéletes választás lehet a legigényesebb vendégek számára is.

Esküvői transzfer – mikor van rá szükség?

Ha a templomi és a polgári szertartás, illetve az esküvői vacsora különböző helyszíneken zajlik, a vendégek számára kényelmesebb, ha nem saját autóikkal kell közlekedniük. Gyakori az is, hogy a szervezők szállást is bizosítanak a vendégeknek, de a szállás nem a rendezvény helyszínén található. Ebben az esetben mindenképp szükséges gondoskodni a megfelelő szállítóeszközről és sofőrről, hogy mindenki részt vehessen a mulatozásban, és közösen koccinthassanak az ifjú párral!

  Kisbusz bérlés sofőrrel esküvőre

  Esküvőre leggyakrabban elegáns, luxus kisbusz bérlés ajánlott a kisebb csoportok külön-külön szállítására. Mercedes Sprinter minibuszaink mind megjelenésükben, mind felszereltségüket tekintve tökéletes választást jelentenek a legszínvonalasabb esküvői rendezvények lebonyolításához is.

  buszbérlés esküvőre, mercedes sprinter minibusz belső tér

  Lánybúcsú – Legénybúcsú kisbuszbérléssel

  Az esküvő előtti rendezvényekben is partnerek vagyunk! Velünk egy egész hétvégés legénybúcsú, vagy egy több állomásos belvárosi parti program lebonyolítása sem akadály!

  Kifogástalan állapotú minibuszokkal, és  tapasztalt sofőrökkel állunk rendelkezésre, hogy a csapat biztonságos utazása, és felhőtlen szórakozása akadálymentes legyen.

   

   Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

   (+36) 70 601-4463